Otys

OTYS is Europees grootste aanbieder van geavanceerde software die het werving en selectieproces vereenvoudigd, versneld en verbeterd. OTYS zorgt voor een geoptimaliseerd werkproces voor de werkgever en een optimale sollicitatie ervaring voor de kandidaat.

Met OTYS Go! presenteren we een alles-in-een softwarepakket voor de innovatieve recruiter. Of je nu werkzaam bent bij een werving & selectiebureau, een uitzendbureau of detacheerder, een vacaturebank, in het MKB of bij een grote corporate, OTYS Go! biedt alle mogelijkheden om het recruitmentproces zo efficiënt en prettig mogelijk in te richten. OTYS Go! biedt modules en handvatten voor het zoeken naar talent, kandidatenbeheer, het plaatsen van vacatures, matchen, ondersteuning (ook van sales), analyse van KPI’s, het beheren van plaatsingen en niet onbelangrijk: een meer dan volledig CRM. Daarnaast zijn er ook administratieve modules toe te voegen zoals de urenregistratie, takenbeheer, facturatie, mail, agenda etc.

OTYS Go! kan in meerdere vormen worden afgenomen. Doordat we weten dat de wensen van bedrijven nergens hetzelfde zijn, kijken we mee wat het beste bij je past. Wel hebben wij ‘standaardpakketten’ waarbij al rekening gehouden is met jouw situatie! Huh? Ja! OTYS biedt haar software al 15 jaar aan. In die 15 jaar is gebleken dat onze klanten in verschillende doelgroepen – uiteraard – andere wensen hebben. Daar zijn 4 pakketten uit naar voren gekomen waarin sturing wordt gegeven aan het aantal modules en functionaliteiten waar jij na eerste gebruik absoluut niet meer zonder kan.


De koppeling met IGB


De klanten van OTYS kunnen door middel van de koppeling met InGoedeBanen.nl vacatures met een druk op de knop verspreiden naar meer dan 500 jobboards, social media en zoekmachines. De applicatie importeert direct vacatures vanuit OTYS, maar het is ook mogelijk de vacatures in de applicatie te beheren en website exporteren. InGoedeBanen levert optimaal gebruikersgemak en zo min mogelijk handelingen waardoor maximale tijdwinst wordt behaald met de beste kwaliteit.
 

Testimonial


OTYS en InGoedeBanen hebben sinds 2008 een unieke en succesvolle wisselwerking die ervoor gezorgd heeft dat beide partijen hun diensten duidelijk sterker op de markt kunnen zetten. Doordat InGoedeBanen vacatures eenvoudig doorpost op talloze jobboards, social media en zoekmachines, wordt een efficiëntere recruitmentproces voor onze klanten gegarandeerd. Zo houden recruiters tijd over voor wat er echt toe doet: aandacht voor kandidaat en/of opdrachtgever.

www.otys.nl