Mysolution


Mysolution is Nederlands marktleider in front- en backoffice software voor uitzendbureaus, detacheerders, payrollers en ZZP bemiddelaars. Daarnaast biedt ons innovatieve ATS de ervaring van het hebben van een persoonlijk assistent voor recruitmentbureaus en corporate recruitment.


Mysolution beschikt over een brede en jarenlange ervaring met staffing & recruitment software. We zijn een stabiel bedrijf met een brede expertise dat elk jaar groeit in omvang. We zijn gewend om snel te schakelen met onze opdrachtgevers. We werken graag samen als partners, waarbij ieder zijn kennis en ervaring inzet om te komen tot nog betere en slimmere oplossingen.


De koppeling met IGB


Mysolution streeft naar maximale efficiency. De koppeling met InGoedeBanen.nl draagt bij aan tijdwinst door het gemakkelijk verspreiden van vacatures over meer dan 500 jobboards, social media en zoekmachines. Door via IGB alleen de wervingskanalen in te zetten die écht relevant zijn, dragen zij ook bij aan een kostenbesparing terwijl de effectiviteit van je vacatures wordt vergroot.

www.mysolution.com