Integraties

Als een naadloze samenwerking tussen je online recruitment tooling essentieel is, is eenvoudig werken vanuit 1 systeem de oplossing. Met de tooling van IGB kan dat. Onze software sluit naadloos aan op crm- en recruitmentsystemen. Als verbindende schakel tussen systeem en sollicitant, weten wij bij IGB op welke kanalen jouw arbeidsmarktdoelgroep actief is en hoe deze te bereiken is.  

Werk vanuit je eigen systeem

Gemak en tijdwinst. Het werken vanuit een systeem is niet alleen gemakkelijk, het levert ook veel tijdwinst op. Zo hoeven vacatures niet opnieuw ingevoerd te worden, maar komen ze vanuit de koppeling automatisch bij ons binnen. In veel gevallen is het zelfs mogelijk om sollicitaties direct terug te voeren in het systeem, zodat kandidaten meteen op de juiste plek in je eigen systeem staan.

Benieuwd of we de koppeling kunnen maken met jouw systeem? Klik hier voor het overzicht met crm- en recruitmentsystemen waar we nu al mee werken. Ook deze lijst van samenwerkingen groeit gestaag.

Jobboards

In de afgelopen jaren is het aantal jobboards en social mediakanalen flink toegenomen. IGB is met alle relevante kanalen geïntegreerd. Bovendien voegen we steeds nieuwe kanalen toe om relevant te blijven voor onze klanten. Mocht er onverhoopt nog geen integratie met een gewenst kanaal of jobboard zijn, dan kijken we uiteraard naar de mogelijkheid om dit te realiseren.  

Overige integraties

Als je met een WordPress-site werkt, dan mag de vacatureplugin van onze leverancier Tussendoor niet ontbreken. Zij leveren een plugin voor de uitzendbranche, waarmee je het volledige aanbod van vacatures realtime kunt synchroniseren. Hiermee creëer je een optimale uitstraling en vindbaarheid voor je arbeidsmarktdoelgroep, zonder extra handelingen. 

Samen naar het beste resultaat

Om de arbeidsmarktdoelgroep succesvol te bereiken, zijn integraties cruciaal voor IGB. Maar andersom is IGB voor systemen, jobboards en social media eveneens een waardevolle partner. Zo zorgen we er gezamenlijk voor dat klanten optimaal worden geholpen en dat obstakels tussen kandidaat en vacatures worden weggenomen. Samenwerken met IGB? Neem contact met ons op.