Diensten

Met Automated Jobposting en Programmatic Jobmarketing van IGB stellen we je in staat om een groot bereik te creëren onder de gewenste arbeidsmarktdoelgroep. Voor een optimaal resultaat gebruik je beide oplossingen samen. Vanuit 1 systeem worden vacatures beheerd en Automated Jobposting en Programmatic Jobmarketing gemakkelijk ingezet.

Automated Jobposting

Automated Jobposting biedt de mogelijkheid om vacatures goed, snel en meetbaar te publiceren. Op welke kanalen dit gebeurt, is natuurlijk afhankelijk van de arbeidsmarktdoelgroep. Wat en hoe we dat doen, stemmen we altijd af met onze klanten. Samen bepalen we per kanaal de optimale inrichting. Het postingproces wordt vervolgens zo automatisch mogelijk ingericht.

Met Automated Jobposting van IGB heb je:

 • zelf de controle. 
 • kwalitatief de beste posting.
 • een goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Programmatic Jobmarketing

Programmatic Jobmarketing van IGB is het eerste platform in Nederland dat klanten in staat stelt om zelf campagnematig grotere aantallen vacatures met een hoge doorloopsnelheid volledig automatisch te publiceren. Op basis van data, budgetten en marketingresources bepalen we samen hoe campagnes worden ingericht. Campagnes zijn heel flexibel in te richten naar vakgebied, regio of opdrachtgever. Zo krijg je optimaal inzicht in de uitgaven en opbrengsten per campagne, kanaal en vacature. Vooraf campagnedoelen opstellen, plaatsingsbudgetten bepalen en het succes van wervingen altijd inzichtelijk: dat zijn de voordelen van Programmatic Jobmarketing. Resultaten worden gemeten in cost per click, cost per applicant en/of cost per hire.  

Met Programmatic Jobmarketing van IGB kun je:

 • zelf campagnes starten. 
 • wervingen meten en inzichtelijk krijgen. 
 • slimmer werven. 

Local of Non-local posting

Het posten van vacatures kan ook naar kanalen buiten Nederland. Wij maken onderscheid tussen local en non-local posting. Bij local posting wordt gepost in land van herkomst, non-local posting omvat alles buiten land van herkomst.

We bieden IGB buiten Nederland aan als integraal platform waarbij klanten gebruik kunnen maken van zowel Jobposting als Jobmarketing.
 

Specificaties

 • Tijd

  Tijd

  Onze tooling staat voor tijdwinst, gemak, een hoge doorloopsnelheid en het juiste bereik. De arbeidsmarktdoelgroep is slechts enkele klikken van je verwijderd.

 • Kwaliteit

  Kwaliteit

  We zetten wervingskanalen indie écht relevant zijn om de juiste arbeidsmarktdoelgroep te bereiken. Daarmee optimaliseren we het volume en de spreiding van de gewenste instroom tegen zo laag mogelijke kosten. 

 • Koppelbaar

  Koppelbaar

  Onze software sluiten we naadloos aan op crm- en recruitmentsystemen.

 • Kennis

  Kennis

  De (online) recruitmentmarkt blijft altijd in beweging. Sinds 2007 volgen we ontwikkelingen en nieuwe technologieën op de voet en anticiperen we hierop.

 • Meetbaar

  Meetbaar

  Inzicht in acties. Dankzij slimme koppelingen met Google Analytics en inzichtelijke dashboards tonen wij met rapportages het succes van wervingen.

 • Service

  Service

  Samen bereiken we de beste resultaten. Gebruik je onze Programmatic Jobmarketing tooling? Dan adviseren we je over de jobboardkeuze, helpen we je bij het opstellen van doelen en nemen we de administratieve handling van inkoop van je over.