De voordelen van autoposting voor Worktrans

  • InGoedeBanen.nl

Worktrans Uitzendbureau is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in vacatures voor transport en logistiek en telt inmiddels 7 vestigingen in Nederland. Voor het uitzetten van haar vacatures, gebruikt Worktrans InGoedeBanen.nl
Met InGoedeBanen.nl kunnen vacatures eenvoudig worden geplaatst op ruim 500 jobboards, social media en eigen website. InGoedeBanen.nl biedt hiervoor verschillende mogelijkheden: Multiposting, Easyposting en Autoposting.

Van Multiposting naar Autoposting

Worktrans begon met multiposten via InGoedeBanen.nl, maar dat voldeed toch niet geheel aan de wensen. “De kwaliteit van multiposting was prima, namelijk precies zoals wij zelf aangaven, maar er was niet altijd voldoende tijd en focus voor dit proces. Bij hogere aantallen vacatures koste ons dit net iets te veel tijd. We hadden echt behoefte aan verdere automatisering, zonder dat de kwaliteit van de postings werd aangetast.” Aldus Ronald Groot, Hoofd Marketing & Communicatie bij Worktrans.


Worktrans stapte daarom over naar Autoposting van InGoedeBanen.nl. Autoposting is een welkome oplossing voor klanten met hoge aantallen vacatures, maar die niet de tijd en/of focus hebben om deze allemaal te posten. Vacatures worden geautomatiseerd en met behoud van kwaliteit doorgepost op de daarvoor uitgekozen kanalen. Groot: “Door over te stappen op Autposting is ons proces verder geautomatiseerd en versneld, maar met vrijwel dezelfde kwaliteit als bij Multiposting.”


Meer info over Autoposting? Neem contact op met InGoedeBanen.nl 050 – 318 68 23.