Search! & Match! van Textkernel

  • InGoedeBanen.nl

Zoeken met Search! is effectief, omdat de slimme technologie van Textkernel zorgt voor relevante resultaten. Dit is mogelijk door de semantische zoektechnologie achter Search!. Met één zoekopdracht zoekt u in meerdere (cv-) databases én in social media. Zo vergroot u de kans om de beste kandidaten voor uw vacatures te vinden. Search! maakt het mogelijk om snel en eenvoudig externe profielen toe te voegen aan uw eigen database en gebruik te maken van semantische zoektechnologie. Daarnaast biedt de koppeling met Match! u de extra mogelijkheid om uw vacatures te matchen met CV’s.

Met Match! kunt u snel een shortlist met kandidaten uit uw eigen database genereren. Match! automatiseert én versnelt deze processen. Zo benut u uw database of talentpool maximaal. Match! doet het voorwerk, u maakt de uiteindelijke selectie.

Match! genereert een automatische zoekopdracht op basis van een vacaturetekst of een CV. Het resultaat van de zoekopdracht is een shortlist van kandidaten uit uw database die matchen met uw vacature, of een shortlist van vacatures die matchen op een CV. Er wordt tegelijkertijd op het internet naar interessante matches in social media en andere databases gezocht. Met de gebruiksvriendelijke interface kunt u vervolgens uw zoekopdracht nog uitbreiden of aanpassen zodat u altijd de beste resultaten heeft. Match! is beschikbaar in Nederlands, Engels, Duits en Frans. Match! is het resultaat van Textkernel’s jarenlange ervaring van cv- en vacatureparsing, aangevuld met expertise in de arbeidsmarkt, semantisch zoeken en matchen. Zo matcht Match! automatisch en realtime relevante kandidaten op uw vacatures en andersom.