Samenwerking tussen IGB en Adwise

  • InGoedeBanen.nl

InGoedeBanen.nl en Adwise hebben de krachten gebundeld voor een totstandkoming van een document vol bruikbare tips op het gebied van vacaturepostings en online marketing. Een musthave voor elke recruiter of gebruiker van InGoedeBanen.nl.

“We merkten dat veel van onze gebruikers dezelfde vragen hadden, als het gaat om het optimaal uit zetten van hun vacatures. Recruitment verschuift steeds meer naar Marketing. Wij snappen dat dit een uitdaging kan zijn voor iemand die geen marketing achtergrond heeft en helpen onze gebruikers hiermee graag op weg. In de afgelopen maanden hebben wij deze gegevens en vragen verzameld en hebben er een handzaam document van gemaakt. Om de antwoorden op deze vragen te toetsen, hebben we Adwise hier als prominente partij bij gehaald.” Aldus Maaike Bolhuis – Marketing Coordinator bij IGB.

Multiposting kan een positief effect hebben op Online Marketing activiteiten van bedrijven, maar alleen als het op de juiste manier wordt ingezet. Verkeerd gebruik doet dit positieve effect vrijwel geheel teniet. Wilt u meer over de impact van InGoedeBanen.nl op Online Marketing weten, lees hier ons blog.

Adwise bedenkt, ontwikkelt en optimaliseert online marketingcampagnes die bijdragen aan het realiseren van business ambities.

Het document staat vol met (marketing) vragen, puur gericht en toegepast op het posten van vacatures. De FAQ is hier te downloaden:

Laat je naam en email adres achter om de FAQ PDF te kunnen downloaden.