Nieuwe rapportage module: sneller en mooier

  • InGoedeBanen.nl

Sinds kort is onze rapportage module volledig herschreven, waardoor gegevens aanzienlijk sneller opgehaald kunnen worden. Waar dit voorheen langer kon duren, heb je nu binnen enkele seconden de gegevens beschikbaar in het scherm.

Tevens hebben de grafieken een facelift gekregen, waardoor aanpassingen maken een stuk makkelijker is geworden. Denk hierbij aan het toevoegen van nieuwe grafieken of stijlaanpassingen. Daarnaast is er nu ook de optie om een grafiek te downloaden als JPEG, PNG, PDF of SVG bestand, door middel van de export knop rechts boven in de grafiek. Ook inzoomen is nu mogelijk.

Voorbeeld 1:

Deze grafiek geeft het aantal plaatsingen weer in het verloop van een bepaalde, zelf in te stellen, periode (klik op de afbeelding voor vergroting).

Voorbeeld 2:

Deze kaart toont het aantal clicks op vacatures waarbij de herkomst van degene die naar uw website heeft geklikt is gemeten door zijn/haar IP adres te traceren. Deze gegevens zijn niet aan persoonsgegevens gekoppeld en zijn derhalve anoniem en worden uitsluitend gebruikt om deze rapportage te genereren. Anonieme of niet naar een locatie traceerbare IP adressen zijn genegeerd. Het koppelen van een IP adres aan een fysieke locatie is niet 100% zuiver, de hier gemelde resultaten kunnen dan ook enigszins afwijken van de werkelijkheid (klik op de afbeelding voor vergroting).