Nieuwe functie: productspecialist

  • InGoedeBanen.nl

Sinds kort heeft InGoedeBanen.nl er een nieuwe functie bij: Productspecialist. De reden voor het ontstaan van de functie is het toenemend aantal klanten dat gebruikmaakt van Autoposting.

Autoposting is de vorm van Multiposting waarbij klanten maximaal worden ontzorgd. Doordat deze werkwijze een hoger servicelevel heeft, ontstond de behoefte aan een gespecialiseerde benadering van deze accounts door een in deze werkwijze gespecialiseerde relatiebeheerder: de Productspecialist.

Angelique Bakker, voorheen medewerker Service & Support, vervult deze functie. “De keuze voor Angelique was snel gemaakt. Ze kent het bedrijf, de producten en de klanten, dus dat was een schot in de roos.” Aldus Jeroen Vos, Managing Director bij InGoedeBanen.nl.

Met de start van Angelique als Productspecialist wordt het servicelevel bij InGoedeBanen.nl nog verder uitgebreid. IGB monitort Autoposting accounts actief. Bij Autoposting gebeurt eigenlijk alles volautomatisch. De klant kan overal invloed op blijven uitoefenen, maar dat hoeft strikt genomen niet meer. Bijsturen gebeurt steeds meer op accountniveau en minder op het niveau van individuele vacatures.

De nieuwe functie bevalt Angelique goed. “Ik vind het fijn om binnen deze functie meer de diepte in te gaan. Dit gebeurt onder andere door het maken van analyses om er zo voor te zorgen dat de doorstroom van vacatures beter verloopt. Hierdoor zijn er zichtbare verbeteringen m.b.t. clicks en sollicitaties voor de klant merkbaar.”

Voordelen Autoposting

Bij Autoposting ligt de focus nog meer op ontzorgen en tijdbesparing, waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat. Autoposting is niet in elke situatie mogelijk. En als de kwaliteit van de postings niet voldoende kan zijn omdat de ‘bron’ onvoldoende informatie bevat, zal InGoedeBanen.nl altijd Multiposting blijven adviseren; de kwaliteit van de posting staat immers voorop.

Toekomstbeeld Autoposting

In de tweede helft van 2017 komt er een tweede productspecialist, in 2018 gevolgd door een derde. De ontwikkeling van Multiposting naar Autoposting blijft doorgaan en gaat ook steeds sneller. Klanten worden meer ontzorgd en kunnen, als ze dat willen uiteraard, meer gaan werken op basis van instroombehoefte in plaats van vervulling van een enkele vacature. Er komen dus meer mogelijkheden bij voor onze klanten.

Wilt u weten of Autoposting ook voor uw bedrijf iets kan toevoegen? Angelique staat u graag te woord: 050-3186823 of a.bakker op ingoedebanen punt nl.