Maylynn krijgt hulp van topsporters

  • InGoedeBanen.nl

In februari konden jullie lezen dat wij Maylynn sponsoren met haar deelname aan de Alpe d’HuZes. Inmiddels heeft ze ook de hulp gekregen van topsporters Epke Zonderland, Ranomi Kromowidjojo en Ferry Weertman. Wil je ook weten hoe je Maylynn kan steunen? Lees hieronder haar blog:

Hallo allemaal,

Langs deze weg wil ik jullie laten weten dat we volop aan het trainen zijn voor onze tocht de Alp op. Mijn vorige oproep voor sponsoring in de nieuwsbrief van InGoedeBanen.nl heeft 1 spontane reactie opgeleverd. Daar ben ik heel blij mee, maar toch hoop ik dat er nog meer mensen zijn die na het lezen van mijn bericht ons actie willen steunen. Als elke lezer 1 euro zou storten, dan komen we samen op een heel mooi bedrag uit wat in de toekomst hopelijk veel levens kan redden. Dus ik hoop alsnog dat er lezers zijn die mijn actie een warm hart toedragen.

Inmiddels hebben we onze teamkleding gekregen, waardoor we goed herkenbaar zijn als we de berg op gaan.

Dit T-shirt komt ingelijst in het kantoor van IGB  te hangen, zodat er een mooie herinnering is aan onze spontane actie, met geweldige reacties van de mensen in onze omgeving.

Verder hebben we al heel wat geld binnengehaald, door van alles te maken en te verkopen. Binnenkort worden mijn eigen gemaakte zeepjes te koop aangeboden. Verder hebben we nog twee bijzondere items die we ter veiling aanbieden, in de hoop daar nog veel geld mee op te halen onder sportliefhebbers:

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/maylynnwolters

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/mikawolters