Maylynn doet mee aan de Alpe d’HuZes

  • InGoedeBanen.nl

Lees hier het verhaal van Maylynn. Zij gaat voor het goede doel de Alpe d’HuZes bewandelen en InGoedeBanen.nl is haar sponsor!

Hallo allemaal,

Mijn naam is Maylynn Wolters, ik ben 10 jaar, ik zit in groep 7 van de OBS Baggelhuizen in Assen. Mijn vader is Jan Wolters, hij werkt bij InGoedeBanen.nl in Groningen.

Ik train 1 keer per week met mijn volleybalteam en wij doen aan wedstrijden mee, wat ik erg leuk vind om te doen. Daarnaast ga ik twee keer per week mee naar de sportschool met mijn ouders. Daar mag ik graag gekke kunstjes doen, die de andere sporters mij niet na kunnen doen. En ik train op de loopband omdat ik dit jaar mee gaan doen met de Alpe d’HuZes.

Vorig jaar werd mijn tante Geke ineens heel erg ziek, ze kwam in het ziekenhuis te liggen en er werden allerlei onderzoeken gedaan. Uiteindelijk vertelde de dokter dat ze borstkanker met uitzaaiingen heeft. Ze kunnen haar niet meer beter maken. Mijn nichtjes van 15 en 16 en mijn neefje van 10 jaar zijn hier erg van geschrokken, dat hun moeder dus zomaar ziek kan worden.

De dokter heeft toen een chemo behandeling en een operatie gedaan, waardoor ze haar haar is kwijtgeraakt. De ziekte is hierdoor niet erger geworden en inmiddels groeit haar haar weer langzaam terug.

Het is heel erg dat iemand zomaar ziek kan worden en dat je er niets tegen kan doen. Door mee te doen met de Alpe d’HuZes hopen wij een boel geld in te zamelen. Met dat geld kan dan weer onderzoek gedaan worden naar kanker, zodat mensen in de toekomst misschien niet meer zo ziek hoeven worden en weer beter gemaakt kunnen worden. Ik ga dit samen doen met mijn moeder, zij gaat de berg op fietsen en mijn broer van 13 jaar gaat samen met mij de berg op lopen. Mijn vader zal ons dan begeleiden.

Daarom zijn wij op zoek naar mensen die ons willen sponsoren. InGoedeBanen.nl is mijn t-shirt sponsor, waar ik heel blij mee ben. Ik loop straks met hun logo op mijn rug de berg op. Ik heb samen met mijn moeder, Mika, Oma en tante Helga al heel veel grote theelichten beschilderd en verkocht. Verder hebben we cupcakes gemaakt en verkocht. We zijn bezig met de verkoop van loten en op woensdag 15 maart is er een diner met veiling. We hebben een toezegging van Ranomi Kromowidjojo die ons een item gaat doneren, die we in kunnen brengen bij de veiling. Verder heeft Epke Zonderland ons een shirt gegeven wat hij gedragen heeft op de Olympische spelen in 2008 om te kunnen veilen.

Dus mocht u meer over ons willen weten dan kunt u ons vinden op onze actiepagina’s en mocht u ons willen sponsoren dan zijn we daar heel blij mee. Doneren kan rechtstreeks op onze actiepagina’s.

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/maylynnwolters

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/mikawolters