Korting Dag van de Uitzend ondernemer

  • InGoedeBanen.nl

Op 31 maart 2016 vindt in Rotterdam de Dag van de Uitzendondernemer plaats in de prachtige Van Nelle fabriek. InGoedeBanen.nl is net als vorig jaar weer sponsor van dit prachtige evenement en sprak Michelle de Ronde (Marketing Executive) en Timo Rijsdijk (Unit Manager Flexbranche) van Pay For People, de organisator van dit evenement.

Pay for People is specialist in flexibele arbeid voor inleners, werknemers en zelfstandigen en is dé backoffice specialist voor uitzend- en detacheringsbureaus. Door middel van juridisch werkgeverschap neemt Pay for People de administratieve ‘rompslomp’ over voor de Intermediair.

“Het idee voor de Dag van de Uitzendondernemer is ontstaan vanuit de gedachte om een platform voor intermediairs te creëren, waarbij de ondernemers enerzijds met elkaar kunnen netwerken en anderzijds hun kennis kunnen delen en verreiken. Tevens een moment om de uitzendondernemers in het zonnetje te zetten.” Aldus Michelle.

Inmiddels zijn is dit alweer de vierde editie en wordt het publiek steeds groter. “We trekken het landelijk breed, dus er komen bedrijven vanuit Groningen tot aan Maastricht. Dat maakt dit evenement ook zo leuk.”

Inmiddels draait de website www.uitzendondernemer.nl op volle toeren, zijn de uitnodigingen de deur uit en stromen de aanmeldingen binnen. Dit jaar vindt de Dag van de Uitzendondernemer plaats in de van Nelle fabriek in Rotterdam. Vorig jaar was dit nog in het Wereldmuseum, maar dat jasje is inmiddels te klein.

“We merken inderdaad een steeds grotere bekendheid in vergelijking met de vorige edities. Men weet ons inmiddels te vinden. De invulling van zo’n dag is altijd belangrijk. Dit jaar hebben we nog meer praktische workshops die direct toepasbaar zijn. Tevens is er sinds 2 jaar ook een ondernemerslunch toegevoegd voorafgaand aan het programma. Vanuit de markt hoorden we geluiden dat hier behoefte aan was, om zo op een informele manier nog meer kennis en ervaringen te delen. Wij vinden het belangrijk dat ondernemers gehoord worden en hebben hier dus op deze manier op ingespeeld.” Aldus Timo.

Dit jaar schuift Han Mesters aan om de ondernemerslunch te openen. Han Mesters is Sector Banker bij ABN AMRO en verantwoordelijk voor de Zakelijke Dienstverlening. In deze rol geeft hij regelmatig presentaties over trends in zijn sector en zijn gebruik van social media.

Deelnemers aan de Dag van de Uitzendondernemer kunnen zich voor 2 van 6 workshops inschrijven. De onderwerpen lopen uiteen van ontwikkelingen binnen de branche tot breed en slim werven. Het volledige programma vind je hier.

InGoedeBanen.nl is ook dit jaar als partner aanwezig. “Wij zijn blij dat partijen zoals IGB, die in verbinding staan met de branche en relevant zijn voor onze deelnemers, ook weer aansluiten bij het evenement. We kijken hierbij naar een breed veld en unieke positie van al onze partners.” Aldus Michelle.

Wil je er ook graag bij zijn op 31 maart? Speciaal voor IGB klanten is er een korting. Je betaalt dan slechts 95 euro i.p.v. 149 excl. btw met de kortingscode: 3103-IG. Klik hier om je in te schrijven.