IGB aanwezig op de Walk In Friday van Otys op 4 mei

  • InGoedeBanen.nl

Elke eerste vrijdag van de maand wordt er bij OTYS in het kantoor in Veenendaal de Walk In Friday (WIF) gehouden. Deze vrije inloopmiddag is inmiddels zeer bekend onder OTYS klanten. Tijdens deze middag zijn klanten van OTYS van harte welkom om langs te komen met vragen, technische uitdagingen of gewoon voor een goed gesprek onder het genot van een bak koffie of een borrel.

WIF 4 mei

Als partner van OTYS is IGB aanwezig op de WIF van 4 mei. Onze collega’s Jesse de Boer en Charlotte Hoekstra kunnen u alles vertellen over ons platform Jobmarketing & automatic jobposting via IGB en geven u tips hoe u meer haalt uit uw vacature plaatsingen.

Met IGB kunnen vacatures automatisch en worden gepubliceerd op ruim 500 platformen,  jobboards, social media en eigen website. IGB is volledig geïntegreerd met OTYS. Zo publiceert u direct vanuit OTYS automatisch op de jobboards, waarbij de kandidaat via uw eigen website solliciteert. U heeft een duidelijk overzicht van de uitstaande vacatures, helder wat waar is geplaatst en wat de status is per vacature.

Tijdens de Walk In Friday laten Jesse en Charlotte zien hoe vacatures gecentraliseerd beheerd kunnen worden vanuit een marketingperspectief. Door het campagnematig uitzetten van uw vacatures, kunt u altijd bijsturen waar nodig.

Mocht u vooraf vragen hebben, mail ze alvast naar info op ingoedebanen punt nl. Meer informatie over de WIF vindt u hier.