Even voorstellen: Hasan Yildiz

  • InGoedeBanen.nl

Vanaf 1 februari werkzaam bij InGoedeBanen.nl als Accountmanager.

In zijn vrije tijd kijkt hij graag naar voetbal en snookeren en zijn koffie drinkt hij met melk en suiker. Hasan heeft jarenlang ervaring in de sales en klantenservice, maar vond het tijd voor een volgende stap. “De recruitmentbranche sprak me erg aan, omdat je daar meer in diensten denkt en dus veel meer inhoudelijke gesprekken kan voeren. Na een sollicitatieprocedure kon ik aan de slag bij InGoedeBanen.nl.”

“De eerste weken heb ik als erg prettig ervaren. Mijn avatar stond mijn eerste werkdag al op de website bij de pagina ‘over ons’ en er stond ook een doos visitekaartjes voor me klaar. Het zijn kleine dingetjes, maar het geeft je een zeer welkom gevoel. De voor mij nieuwe collega’s vroegen me meteen mee uit eten en zo merk je dat het een hecht team is.”

Dat het niet alleen een gezellige boel is, maar dat er ook serieus gewerkt wordt kan hij beamen; “De organisatie heeft een duidelijke visie en missie. Er was een strak inwerkprogramma voor mij gemaakt, wat zeer professioneel overkwam, maar daarnaast is er ook veel vrijheid voor eigen invulling.”

Voor vragen is Hasan te bereiken via hasan op ingoedebanen punt nl of via LinkedIn.