Easyposting

  • InGoedeBanen.nl

Easyposting is dé manier om het plaatsen van vacatures te vereenvoudigingen, zonder daarbij concessies te doen aan kwaliteit. Bij Easyposting doet InGoedeBanen.nl suggesties voor de mapping (indeling) op basis van woordpatronen in de vacaturetekst en eerdere indelingen van vergelijkbare vacatures, waardoor je extra tijd bespaart, zonder kwaliteitsverlies.

Door de technologie van Textkernel te combineren met de multiposting tool van InGoedeBanen.nl hebben wij samen het proces multiposten nog verder vereenvoudigd. Indien je gebruik maakt van Easyposting, kan je de vacatureteksten gebruiken om voorafgaand aan het multiposting proces de gevraagde velden automatisch te laten invullen. Dit gebeurt met behulp van Textkernel’s vacatureparsing-technologie, die de data uit de vacatures haalt en kan mappen naar de juiste categorieën. Dit proces noemen wij ook wel verrijken.

De meeste multiposters maken gebruik van ‘mapping’. Bij mapping worden indelingen van de klant gekoppeld aan die van een jobboard. Hierbij wordt helaas vaak concessies gedaan aan kwaliteit, omdat de snelheid van het indelen als belangrijkste wordt gezien. IGB maakt mappings en instellingen per klant. Doordat we via de Verrijkingsmodule naar de inhoud van de vacature kijken i.p.v. ‘domweg’ te mappen, leveren we niet in op kwaliteit.