Automatisering als basis voor Jobmarketing

  • InGoedeBanen.nl

3 jaar geleden was de jobmarketing bij Randstad Nederland volledig decentraal geregeld. Centralisatie en automatisering hebben de afgelopen jaren gezorgd voor een verdere professionalisering van deze activiteiten. De verspreiding van vacatures over de verschillende jobboards gebeurt volledig automatisch.

Op het Recruitment Tech Event zal Edo Zwaan, Manager Online Marketing bij Randstad Groep Nederland, tijdens zijn breakout-sessie laten zien hoe Randstad hun transitie is gegaan, wat de resultaten zijn en welke uitdagingen ze zijn tegengekomen.

Een van de tools die Randstad gebruikt om online vacatures te verspreiden is ‘InGoedeBanen.nl.’ “De verspreiding van vacatures over de verschillende jobboards gebeurt volledig automatisch. Technologie zoals deze biedt veel kansen. Handmatig zou me dit niet allemaal lukken, daarvoor is het volume te groot. Maar met ‘InGoedeBanen.nl’ is het schaalbaar.” Aldus Zwaan.


Wil je deze break-out sessie bijwonen?

Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar voor de breakout ‘Automatisering als basis voor jobmarketing’ van Edo Zwaan tijdens het Recruitment Tech Event, dus schrijf je snel in!