+31 50 318 68 23
×
Menu
NL
 

Partners

partners-animation

We streven er naar het onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken. Wij zorgen er daarom voor dat onze software naadloos aansluit op de softwarepakketten die onze klanten gebruiken.
Naast het koppelen van bestaande software werken we ook op andere vlakken samen met bedrijven, instellingen of netwerken.

Partners

Uitzendsoftware ontwikkeld op het meest krachtige CRM-systeem ter wereld: Salesforce. Één integrale oplossing voor jobmarketing, recruitment, operations en payrolling. Kies zelf wat jij nodig hebt.

Hireserve richt zich al meer dan 15 jaar op het efficiënter en effectiever maken van het recruitmentproces van bedrijven. Dat doen ze inmiddels voor tientallen organisaties in verschillende landen. Kenmerkend is de hoge mate van vasthoudendheid en creativiteit in de oplossingen die ze bedenken en bouwen. Met de brede expertise in techniek, interaction design & ontwerp bieden zij vooruitstrevende, betrouwbare en goed passende wervingsoplossingen aan.

Pay_for_People

Bij Pay for People draait alles om mensen. We maken het ondernemen, leven en werken makkelijker. Voor klanten, collega’s en personeel. Geen bureaucratie, ‘kan niet’ bestaat niet.

Synerg-e is een softwarebedrijf met ruim 20 jaar aan ervaring als leverancier van HRM-pakketten. Sinds 1996 hebben wij totaalpakketten gebouwd voor de meest uitdagende administratieve omgeving: de Uitzendbranche. Dit heeft geleid tot een zeer dynamisch pakket waarbij de focus ligt op een volledige automatisering van administratieve processen, waardoor er meer tijd is voor commerciële trajecten. Het productportfolio bestaat uit e-Matcher, e-Coacher, e-Pooler, e-Hrmer en e-Signer waarbij e-Matcher wordt aangemerkt als het vlaggenschip.

Met Bullhorn ATS kunt u de gehele Recruitment Lifecycle beheren, de handmatige data-invoer elimineren en in record-tempo kandidaten plaatsen.
Bullhorn Recruitment CRM analyseert all uw data zodat u potentiele klanten kunt traceren en winnen, met als gevolg dat er meer kandidaten geplaatst kunnen worden.

In 2010 lanceerde de Europese Unie het project ESCO. ESCO staat voor European Skills, Competences, Qualifications and Occupations en heeft als hoofddoel de Europese arbeidsmarkt transparanter te maken. Dit gebeurt door de markt in staat te stellen vaardigheden, competenties, kwalificaties en beroepen in de EU-verschillende landen aan elkaar te koppelen, zodat deze eenvoudig uitwisselbaar worden. ESCO maakt het matchen van personen aan vacatures of opleidingen eenvoudiger en kan door de arbeidsmobiliteit tussen EU landen makkelijker maken.

InGoedeBanen.nl probeert om niet alleen haar eigen software te verbeteren, maar ook de interactie met andere software te vereenvoudigen. Daarom hebben we afgelopen jaren inhoudelijk bijgedragen aan de totstandkoming van de SETU standaard voor vacatureuitwisseling (SETU standard for Vacancies). Door mee te praten over standaarden die vrij kunnen worden ingezet door allerlei softwarepakketten, hopen we tijd, inspanning en geld te besparen voor onze klanten. SETU zorgt voor standaardisatie van elektronisch berichtenverkeer in de branche voor flexibele arbeid, een doelstelling die we als InGoedeBanen.nl van harte onderschrijven.

Bij payrolling neemt About het juridisch werkgeverschap en contractbeheer van individuele of groepen medewerkers van organisaties over. Bij de dienst backoffice voor intermediairs verzorgt About de backoffice van en voor intermediairs op de arbeidsmarkt zoals werving & selectiebureaus, detacheringsbureaus en uitzendorganisaties.

Carerix is leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs, die in de vorm van een SaaS-model worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Met de technologie van InGoedeBanen.nl kunnen Carerix klanten tijd en moeite besparen bij het plaatsen van en zoeken naar CV’s in meer dan 400 jobboards, Sociale media en in zoekmachines. Het maakt de Carerix applicatie nog sterker zodat Carerix klanten zich nog beter kunnen onderscheiden in de markt. Carerix enables the ultimate matchmaking. 

OTYS is Europa’s grootste aanbieder van geavanceerde software die het werving en selectieproces vereenvoudigt, versnelt en verbetert. Door meer dan 15 jaar ervaring als leverancier in de recruitment branche, hebben wij veel kennis van arbeidsmarktcommunicatie en procesoptimalisatie. De software van OTYS is modulair opgebouwd en bevat onder andere kandidatenbeheer-systeem, sales tracker, vacaturebeheer-systeem, slimme match filters, CRM, CMS, facturatie, uren registratie, mail en agenda. Voor meer informatie: www.otys.nl

Textkernel specialiseert zich in semantische recruitment-technologie met meertalige cv parsing, vacatureparsing en semantische zoek & match- en sourcing-software. IGB maakt gebruik van Textkernel’s vacatureparsingtechnologie in haar Easyposting tool om voorafgaand aan het multiposting-proces gevraagde velden automatisch vooraf te laten invullen (verrijken).

De functionaliteit van InGoedeBanen.nl is geïntegreerd in de Connexys applicatie. Met één druk op de knop plaats je daardoor vacatures naar één of meerdere jobboards, social media of de eigen vacaturesite. Dit levert vooral de recruiter veel tijdswinst op.

FlexService biedt complete en gebruiksvriendelijke software voor payroll, uitzenden, detacheren, werving & selectie. De samenwerking met InGoedeBanen.nl is een perfect voorbeeld van onze werkwijze: Samen met onze klanten én partners komen wij tot de beste oplossing.

UBplus ondersteunt het complete bedrijfsproces van uitzendbureau, payrollbedrijf en werving- en selectiebureau.

Digivotion is ruim 10 jaar actief in webbuilding en heeft met het DigiSelf platform alle tools en apps beschikbaar voor het beheren van websites en het automatiseren van het sollicitatieproces en het vacature management. Inclusief de koppelingen met backoffice flex- en verloningssoftware. En dat doen we inmiddels voor een groot deel van de middelgrote spelers in de flex en recruiting branche. 

InGoedeBanen.nl biedt ons de mogelijkheid om onze intermediairs te ontzorgen. Door deze handige online tool zijn onze intermediairs minder tijd kwijt aan het plaatsen van vacatures.

 

Pivoton biedt software voor de administratieve en commerciële processen in de flexmarkt als SaaS en PaaS oplossing en verzorgt de complete backoffice verwerking van urendeclaraties en facturatie. Pivoton heeft een vernieuwende kijk op hoe de flexmarkt en informatietechnologie zich aan het ontwikkelen zijn en welke IT producten en dienstverlening daarbij worden gewenst en nodig zijn. Met 30% van alle urendeclaraties bij uitzendbureaus is Pivoton marktleider. Alles ondersteund met een adviesrol en een focus op strategisch partnership.

Memocom B.V. is de exclusieve distributeur van Commence-software in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Ze verlenen ook Commence-service en consultancy en fungeren als een wereldwijd kenniscentrum rondom Commence.

Ons ATS is gebaseerd op 15 jaar ervaring in de recruitment wereld. Ook zetten we industrienormen in voor internet-technologieën die het voor CVWarehouse ATS mogelijk maken om een breder scala van toestellen te bereiken.

HR-processen vereenvoudigen en automatiseren: dat is onze kracht. We begeleiden en ondersteunen onze klanten al meer dan 15 jaar met innovatieve HR-software, loon- en personeelsadministratie en sociaaljuridisch advies. 

Mysolution helpt uitzenders en detacheerders beter te presteren door het ontwikkelen van innovatieve software en apps. Microsoft levert de nieuwste technologie en Mysolution ontwikkelt nieuwe functionaliteit en toepassingen die winstverhogend zijn.

Recruiter XL is specialist voor Recruitment software, detachering software, uitzendsoftware en werving & selectie software.

Nocore Group biedt aan meer dan 700 bedrijven uit de flexbranche, schoonmaakbranche en thuiszorgbranche een volledig geïntegreerde software-oplossing (ERP). De software automatiseert commerciële, operationele en financiële processen, waaronder loonverwerking.

EazyMatch is een werving & selectie pakket met een compleet CRM systeem. EazyMatch biedt ondersteuning aan processen van werving, selectie, matching, searching, publishing, plaatsing. Kortom een totale automatisering van uw recruitingproces.

Tussendoor is leverancier van onze WordPress koppeling en voorziet onze klanten van een optimale integratie in WordPress website(s).  Als landelijk georiënteerd WordPress specialist biedt Tussendoor oplossingen in WordPress website(s), hosting, optimalisatie, consults & trainingen en maatwerk.

Voor alle WordPress gerelateerde vragen en werkzaamheden, zo ook over onze gezamenlijke WordPress koppeling, kun je altijd bij Tussendoor terecht.

CATS is het 100% webbased recruitment system voor professionals. Het is plug & play en kan aangepast worden naar de wensen van de afnemer. CATS kan naadloos integreren met de website van de klant. Het werkt intuitief en heeft koppeling mogelijkheden met andere software. Inmiddels hebben wij jarenlange positieve ervaring met IGB en kunnen wij diens multiposting services van harte aanbevelen.  

Actief Software biedt u A-PerfectMatch (APM), een moderne Windows applicatie, compleet met APM interactieve internet pagina’s en app’s. Geen aparte modules, maar een gebruiksvriendelijk pakket voor Uitzenden-, Detacheren en W&S. Vacatures eenvoudig door te zetten naar IGB!

Easyflex is het complete softwarepakket, dat de belangrijkste processen in je organisatie ondersteunt. De software zit in de cloud en is altijd up to date: je kunt vanaf elke locatie werken. Easyflex is geavanceerd, praktisch en kent tal van mogelijkheden. Mét een eigen planningspakket en app voor de flexwerkers.

Modern Media bedenkt, ontwikkelt en beheert innovatieve online oplossingen om jouw doelstellingen te behalen. Natuurlijk vormt meetbaarheid daarin de basis. Wij zijn jouw online kennispartner: van online strategie tot concept & design, ontwikkeling en online marketing.

Yellow Yard helpt recruiters scherp en succesvol te zijn. Yellow Yard organiseert eenvoudig recruitment activiteiten. Krijg sneller inzicht in het proces en bespaar tijd.

Wij helpen onze klanten al meer dan 15 jaar groeien. Door een stevige fundering en goede bouwstenen voor hen te ontwikkelen. Wij zorgen voor de volgende stap in online recruitment. Hierdoor groeien wij zelf ook.