Multi-postingMultiposting

Met IGB worden vacatures eenvoudig geplaatst op ruim 500 jobboards, social media en zoekmachines. Optimaal gebruikersgemak en zo weinig mogelijk handelingen waardoor een maximale tijdwinst wordt behaald.
En dat alles voor een betaalbare prijs. InGoedeBanen.nl is flexibel. De applicatie importeert direct vacatures vanuit een CRM of ATS systeem. Maar je kunt natuurlijk ook de vacatures in de applicatie beheren en desgewenst zelf naar je website exporteren.

 

Easyposting

Easyposting is dé manier om het plaatsen van vacatures te vereenvoudigingen, zonder daarbij concessies te doen aan kwaliteit. Bij Easyposting doet IGB suggesties voor de mapping (indeling) op basis van woordpatronen in de vacaturetekst en eerdere indelingen van vergelijkbare vacatures, waardoor je extra tijd bespaart, zonder kwaliteitsverlies.
Indien je gebruik maakt van Easyposting, kan je vacatureteksten gebruiken om voorafgaand aan het multiposting proces de gevraagde velden automatisch te laten invullen. Dit gebeurt met behulp van Textkernel’s vacatureparsing-technologie, die de data uit de vacatures haalt en kan mappen naar de juiste categorieën. Dit proces noemen wij ook wel verrijken.

 

Autoposting

De meeste multiposters maken gebruik van ‘mapping’. Bij mapping worden categorieën van de klant gekoppeld aan die van een jobboard. Hierbij worden helaas vaak concessies gedaan aan kwaliteit.

Bij IGB is concessies doen aan kwaliteit geen optie. In bepaalde situaties kan mapping veel tijdswinst opleveren, maar in het algemeen werkt mappen te globaal en heeft een te grote foutmarge. Een kwalitatief minder ingevulde vacature levert minder goede en meer vervuilde respons op. Wij willen extra tijdswinst voor onze klanten behalen, zonder verlies aan kwaliteit.
Ook hier werken wij samen met Textkernel. Zij zijn specialist op het gebied van het interpreteren van grote hoeveelheden vacaturedata (big data) en zijn in staat op basis van tekstpatronen in een vacature (bijna) realtime een classificatie te maken. Die classificatie wordt binnen een fractie van een seconden in onze applicatie gemapped naar een suggestie voor indeling. Gecombineerd met de al aanwezige mogelijkheden binnen IGB is het mogelijk vacatures zonder noemenswaardig kwaliteitsverlies volledig geautomatiseerd op jobboards te plaatsen. Echte tijdswinst dus, maar met behoud van de kwaliteit die onze klanten nodig hebben.

 

Specificaties

Bespaar tijd

Plaats vacatures snel op meerdere jobboards. Importeer vacatures vanuit je ATS of CRM systeem. Simpel en snel.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Hiermee onderscheiden wij ons van andere aanbieders.

(Online) Marketing

Recruitment verschuift steeds meer richting Marketing. Wij snappen dat dit een uitdaging is en helpen onze klanten hierbij op weg.

Gemak

Zo min mogelijk handelingen bij het plaatsen van vacatures, zorgt voor een optimaal gebruikersgemak.

Betrouwbaar

Transparant en geen kosten achteraf.

Servicegericht

Onze afdeling Service & Support staat altijd klaar om te helpen. Elke klant kan bij ons terecht.