(Online) Marketing

We zien steeds meer de verschuiving van recruitment naar marketing. Recruiters moeten steeds meer in de huid van een marketeer kruipen. Bij het plaatsen van vacatures heb je als recruiter uiteraard als hoofddoel dat de vacature op korte termijn door de juiste persoon ingevuld wordt. Maar ook niet onbelangrijk is om te zorgen dat potentiële kandidaten als bezoeker op je website terecht komen. Met andere woorden: traffic. Wij snappen dat dit soms lastig is en we helpen daarom iedereen hiermee zoveel mogelijk op weg. Het werken met InGoedeBanen.nl is dé oplossing op dit gebied.

Rapportage

Meten is weten. Het is een cliché, maar daarom niet minder waar. Inzicht in de prestaties van je vacatures zorgt voor een efficiëntere inzet van je budget en met onze rapportagemodule krijg je een goed beeld van de prestaties van de vacatures. De kenmerken van de vacatureplaatsingen via InGoedeBanen.nl blijven bewaard zodat het mogelijk is een historisch overzicht te bieden van de prestaties van de geplaatste vacatures. Onderdelen als het aantal clicks en het aantal sollicitaties geven een goed beeld van de prestaties van de vacatures en de vacaturebanken waarheen je plaatst. Op basis van deze informatie, kunnen toekomstige vacatures nog beter worden geplaatst.

Vacature plugin

InGoedeBanen.nl en Tussendoor hebben de handen ineen geslagen om voor de uitzendbranche een solide WordPress koppeling te ontwikkelen. Met deze WordPress plugin zijn onze klanten in staat om hun volledige aanbod vacatures, realtime te synchroniseren met hun WordPress site.

Optimale uitstraling en optimale vindbaarheid zonder extra handelingen. Onmisbaar voor vacature-aanbieders met een WordPress site!

Tussendoor is leverancier van onze WordPress koppeling en voorziet onze klanten van een optimale integratie in WordPress website(s).  Als landelijk georiënteerd WordPress specialist biedt Tussendoor oplossingen in WordPress website(s), hosting, optimalisatie, consults & trainingen en maatwerk.